Desserthuset åbningstider

Desserthuset (@desserthuset) • Instagram photos and videos

Kom ind i varmen på Desserthuset og nyd de sidste dage af 2021 med os og. ✨Ændringer i åbningstider ✨ Kære alle, Vi holder en ekstra lukkedag i morgen 23.

Åbningstider: Desserthuset i Copenhagen – Alle-abningstider.dk

Mandag (I DAG): 12:00-22:00 · Tirsdag: 12:00-22:00 · Onsdag: 12:00-22:00 · Torsdag: 12:00-22:00 · Fredag: 12:00-22:00.

Desserthuset åbner ny café med freakshakes og …

Desserthuset åbner ny café med freakshakes og cheesecake

Velkommen til Desserthuset på Istedgade i København. Desserthuset ligger placeret i det hyggelige kvarter ved Istedgade som har fået et helt nyt image.

Du har helt sikkert set dem på Instagram, Facebook eller andre steder på nettet. De fuldstændig vanvittige milkshakes med topping – eller freakshakes om man vil.

Desserthuset, København – Restaurantanmeldelser

Desserthuset, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Desserthuset ; Adresse. Frederiksborggade 50 1360 København ; Kontakt info. Telefon: 25 72 16 60 ; Åbningstider. Alle dage: 12.00 – 22.00. https://www.facebook.com …

Restauranter i København: Se 28 anmeldelser fra rejsende af restauranter i 2.740København, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Desserthuset – åbningstider – Istedgade 105 – København V

Sluurpy-certificering · Beskrivelse · Åbningstider · Læs anmeldelserne på · Anmeldelser · Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Desserthuset …

Velkommen til Desserthuset på Istedgade i København. Desserthuset ligger placeret i det hyggelige kvarter ved Istedgade som har fået et helt nyt image. Hele området har fået en byfornyelse og tilbyder i dag på et fantastisk hyggeligt og stemningsfyldt gademiljø, med masser af liv. Med få minutters gang fra Hovedbanegården, kan du komme ned og besøge Desserthuset.

Desserthuset i København – Caféer – StudenterGuiden.dk

Virksomhedsoplysninger og åbningstider sidst opdateret 28 januar 2023. Abonner på opdateringer. Vil du holde dig ajour med de seneste nyheder fra Desserthuset?

Har du en sød tand? Så er Desserthuset i København helt sikkert stedet for dig. Her kan du få tilfredsstillet dine vildeste dessertdrømme. Hvis du befinder dig i København, er det ikke svært at komme fordi Desserthuset, idet den er beliggende på N&…

Desserthuset, København: se menuen, anmeldelser … – Sluurpy

8. nov. 2022 — Find åbningstider for firmaet Desserthuset i Frederiksborggade 50, 1360, København K såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, …

Desserthuset – Åbningstider, Adresse & Anmeldelser

Desserthuset Åbningstider – København – FindAaben

Åbningstider for Desserthuset i Frederiksborggade 50, 1360, København K | FindAaben

Find åbningstider for firmaet Desserthuset i Frederiksborggade 50, 1360, København K såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, telefonnumre, webside, interaktiv rutevejledning og firmaer i nærheden af dig.

Keywords: desserthuset åbningstider