Professionelle børnepsykologer hos Psykologhuset ved Åen

Børn kan også opleve svære tider og udfordringer, som går ud over deres glæde i deres dagligdag. Hvis dit barn har udfordringer, som en psykolog kan hjælpe med, så har vi hos Psykologhuset ved Åen i Århus et stort team af professionelle psykologer til børn. Vores psykologer har speciale i forskellige udfordringer og er specialister i børns psyke og behandlingsmetoder til børn. Læs mere om hvad en børnepsykolog ved Psykologhuset ved Åen kan hjælpe dit barn med her.

Hvilke problematikker kan en børnepsykolog hjælpe med?

  • Angst og bekymringer
  • Lavt selvværd
  • Depression eller depressive tanker
  • ADHD-udfordringer
  • Spiseproblemer
  • Sorg

Hvordan hjælper en børnepsykolog mit barn?

Ingen er ens, og børn er ingen undtagelse. Alt efter hvilken udfordring dit barn står over for, og hvem dit barn er som person, skræddersyer vi et forløb og en behandlingsmetode til dit barn, som passer til lige præcis dem. Langt de fleste problemstillinger som angst, depression og lavt selvværd kan løses igennem tryg samtaleterapi. Når det kommer til spiseproblemer undersøger vi de bagvedliggende problemer, som har ledt til spiseproblemerne. I alle tilfælde får både barn og forældre redskaber til at tackle problemstillingen og råd til, hvordan I bedst støtter jeres barn.

Vi skaber trygge rammer for dit barn

Det er altafgørende, at barn og psykolog har en tryg relation, hvor barnet føler sig tryg til at åbne op og slippe sine bekymringer. Tillid er alfa omega i disse situationer, og derfor vægter vi det trygge rum højt, så dit barn kan føle sig set, hørt og ikke mindst i trygge hænder. Vores børnepsykologer tilpasser samtalen til barnet alt efter alder og udvikling. Ved at finde en god fælles kommunikation, bliver det nemmere for dit barn at udtrykke sig.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for terapi til dit barn, så tøv endelig ikke med at kontakte os og få en uforpligtende samtale. Du kan kontakte os pr. telefon 5211 6119 eller mail kontakt@phuset.dk. Vi står klar til at tage imod jer.