Sådan kan du passe godt på din hud i løbet af vinteren

Din hud bliver udsat for ekstreme temperaturskift om vinteren. Udenfor er det isnende koldt, mens der typisk er meget varmt indenfor. Det er med til at svække din huds yderste lag således, at den bliver tør. 

I yderste konsekvens bliver huden også øm, klør og der begynder at komme røde pletter. Men fortvivl ikke. Her får du tips til, hvordan du kan beholde en lækker hud hele vinteren. Du kan eventuelt finde dine hudplejeprodukter hos Myskin.

Tips til en sund og smuk vinterhud

Der er ikke kun en enkelt ting, du kan gøre, hvis du ønsker at have en sund og smuk vinterhud. Der er flere ting, som du kan kaste dig over.

Solen skinner også om vinteren

Husk at bruge en dagcreme med solfaktor. Vintersolen er nemlig også hård for din hud.

Der skal masser af fugt til

Det er en god idé at anvende en fed dagcreme i vinterhalvåret, også selvom du har en fedtet hud. Der skal nemlig masser af fugt til i vintermånederne.

Eksfoliering er et must

Du bør skrubbe din hud to gange om ugen for at fjerne døde hudceller. Derudover stimulerer eksfoliering blodomløbet, hvilket kan ændre en vintergrå hudtone til en hud med en smuk glød.

Ansigtsrens uden sæbe bør være i højsædet

En ansigtsrens uden sæbe bør være i højsædet i vinterhalvåret, da sæbe fjerner hudens naturlige og beskyttende fedtlag, og derved efterlader din hud tør og kedelig.

Kom i gang med at bruge natcreme

Hvis du ikke plejer at bruge natcreme, så er det bare med at komme i gang om vinteren. Din hud regenererer nemlig om natten, og natcremen giver din hud ekstra næring.